2018-11-21 20:29:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A pénzügyekkel kapcsolatban ma ne hozzon döntést

Napi horoszkóp november 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Bika jegyében áll. Egy egész hegynyi munka áll ön előtt, és nem tudja, hogy mihez fogjon először. A Vénusz is szemben áll önnel: ideges lesz, és sok bosszúság érheti. Csak akkor fogják tisztelni a többiek, ha tartja magát a szabályokhoz.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön jegyében áll, támogatja önt. A legnagyobb akadályokat is fél kézzel le tudja gyűrni. Ám több bolygó is válságot hozhat elő: egy tudat alatt jelenlévő probléma ma még egyszer az asztalra kerülhet. Ezt tisztáznia kell!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Új ismeretségekre, találkozásokra kerülhet sor, közülük egy-kettő akár életre szóló barátsággá, munkakapcsolattá alakulhat. Egy idős rokona régóta várja, hogy meglátogassa. Tegye meg most! A pénzügyekkel kapcsolatban ma ne hozzon döntést.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Segítőkészségével tekintélyt, elismerést vívhat ki magának. A bolygóállások egy szenvedélyes kapcsolat lehetőségét jelzik, amely okoz ugyan némi szenvedést, de még így is óriási élményt jelent.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Bika jegyében áll, és a Mars sem támogatja önt. Nehéz dolga lesz, mert nagyon lassan és meggondoltan kell eljárnia, hogy ne jöjjenek közbe hibák. Partnerkapcsolatában is előfordulhat egy kis zavar.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A váratlan kulcsszerephez jut. Előrelépés várható például egy olyan helyzetben, ahol a józan ész kevésnek bizonyulna, de a szerelemben is érdekes fordulatra számíthat, főleg, ha még keresi az igazit.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Megérzései, meglátásai révén sokat segíthet a környezetében élőknek és dolgozóknak. Lehetősége nyílik a képességei megmutatására, sőt, most a vágyott tanulmányokba is érdemes belekezdenie!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nehézkes, apró-cseprő problémákkal teli nap előtt áll, olyan dolgok miatt is aggódhat, amik miatt egyáltalán nem kellene. A mindennapi gondok, főleg a munka terén, könnyen feszültté tehetik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma már három bolygó is a Nyilas jegyében áll, energiaszintje az égéig ér. Bármivel foglalkozhat, nem csak azzal, ami sürgős és fontos.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Magabiztosan áll a szakmai kihívások elébe. Megrögzött ellenlábasával meglepő gyorsasággal egyezséget köthet, és egy-két régóta húzódó ügyben is megoldás születhet, ha elég rugalmas!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold kellemetlen kapcsolatot vet a Vízöntő jegyére, ez egy szerelmi válság kezdetét jelezheti a kedvesével. Ám a lehetőség még ott van, hogy minden nézeteltérést tisztázni tudjanak, bár ez nem lesz egészen egyszerű. Az estét ma inkább töltse egyedül.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma önnek kedveznek a bolygóállások. A döntések, amik most születnek, jó csillagzat alatt állnak. A beszélgetések, sőt a viták is jól haladnak, amit a többiekkel folytat. Öntudatos a fellépése, és a saját ügyeit is előre tudja mozdítani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: